SJEVERNA OBALA HVARA

Jelsa savršeno mjesto za odmor

Ako ste ljubitelj dulje šetnje, možete prošetati šetnicom prema plaži prema Vrboskoj (4 kilometra) ili prema plaži Mina (1 kilometar)

Jelsa. AGENCIJE

A. F.

21.8.2022

Jelsa se smjestila na vrhu zaljeva na sjevernoj obali Hvara i usprkos činjenici da se nalazi na jednom od najpopularnijih otoka na Mediteranu, još je uvijek pomalo zanemarena.


Apsolutni vrhunac i ujedno najljepši prizor Jelse je šarmantna šetnica uz more. Tokom šetnje rivom možete uživati u prekrasnom ambijentu dalmatinske luke, diviti se tradicionalnim kamenim kućama i pronaći mnoge ugodne pubove, barove i dobre restorane. Cijeli štih gradske luke jedinstven je i poseban. Ako ste ljubitelj dulje šetnje, možete prošetati šetnicom prema plaži prema Vrboskoj (4 kilometra) ili prema plaži Mina (1 kilometar).


Svakako se zaputite i do Pjace - jednog od najvažnijih trgova u Jelsi, a ujedno i najljepše mjesto ovog ljetovališta. Ovdje se sastaju mještani i turisti kako bi popili kavu, pojeli sladoled i promatrali što se događa. Zbog središnjeg položaja ne možete zaobići ovo iznimno slikovito mjesto.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.