DESTINACIJA IZ SNOVA

Maldivi - destinacija broj jedan za sve koji traže mir i spokoj

Ovo putovanje će pomoći gostima da se osjećaju podmlađeno i osvježeno

Maldivi, Odmor, - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+2
Z. K.

24.1.2023

Maldivi, sa svojim čuvenim kristalno čistim vodama, destinacija su iz snova za putnike iz cijelog svijeta, odnosno destinacija broj jedan za sve koji traže mir i spokoj.

Prirodni proizvodi

Lansiranjem na ovo tržište, globalni vodeći vellness brend ElE|NA udružio se sa nagrađivanim luksuznim odmaralištem OZEN RESERVE BOLIFUSHI, djelom THE OZEN COLLECTION, predstavljajući svoju novu ponudu pod nazivom „Wellness Your Way“ koja je dostupna svima.

Gosti se mogu u potpunosti prepustiti otočnom načinu života uz ovo ultimativno holističko putovanje wellnessa, liječenja i opuštanja u čauri izuzetnog okruženja OZEN RESERVE BOLIFUSHI.

Ovo putovanje će pomoći gostima da se osjećaju podmlađeno i osvježeno kroz trajna, transformativna iskustva koja karakterizirajunajbolje lokalne, ljekovite tradicije i međunarodni spa tretmani. Koristeći prirodne proizvode koji daju energiju, iskustvo je dizajnirano da vam pomogne da ponovo otkrijete svoju unutrašnju ravnotežu i trajni osjećaj mirne energije.

Planovi ishrane

ElE|NA wellness putovanje podmlađivanja je prilagođeno svakom gostu i osmišljeno od strane stalnih ajurvedskih ljekara prema potpuno istraženim programima iscjeljenja koji također uključuju isključivo kurirane planove ishrane na bazi biljaka, terapije i posebno osmišljene aktivnosti, a sve to je usmjereno ka poboljšanju vašeg iskustva i zdravlja na otoku.

Za putovanje ka vrhunskom zenu, rezidencija svakog gosta se pretvara u personalizovani privatni raj, dizajniran da ponudi čisto opuštanje u svakoj prilici. Kroz prilagođene programe, gosti će biti bolje usklađeni sa majkom prirodom i iskoristiti njene prednosti ovim ponovnim povezivanjem. Noću, ambijent je stvoren da bude pogodan za dobar san, koji je suštinski dio svakog podmlađujućeg iskustva.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.