KAO IZ BAJKE

Možete besplatno prespavati u Šrekovoj kući: Sačekat će vas Magarac, a ogar je "na putu"

"Blatnjavi komad raja" bit će dostupan za rezervaciju od 13. oktobra

M. Z.

29.9.2023

Vjerovatno ste barem jednom dok ste bili mali poželjeli da prespavate u dvorcu, doduše, ako ste "snažnijeg" spola, vjerovatno vam je prije padalo na pamet da to učinite u kućicama nalik onim iz ''Gospodara prstenova''.

Škotska visoravan

Kako bilo, taj san mogao bi da vam se ostvari. Mjesto iz bajke smješteno je u škotskoj visoravni i možete rezervirati svoj boravak preko Airbnba, besplatno od 27. do 29. oktobra.

U pitanju je kuća nalik na Šrekovu, a u "močvari" će vas dočekati i njegov najbolji prijatelj, magarac, dok je ogar "na putu" za vrijeme vaše posjete.

Tako je, možda nije kao iz bajki na koje ste navikli, ali ipak je Šrek jedan od najboljih crtanih filmova. Ovaj "blatnjavi komad raja" nalazi se na Airbnbu.

Gosti mogu zatražiti da rezerviraju Šrekovu močvarnu kuću počevši od 13. oktobra u 13 sati po istočnom vremenu, gdje mogu da istražuju obližnje staze, noću posmatraju zvijezde i – naravno – uživaju u vaflima za doručak.

Za tri osobe

Smještajna jedinica je za do tri osobe i obroci su također pokriveni, dok posjetioci sami moraju da pokriju putne troškove.

Putnici također treba da imaju na umu da su toaleti i tuševi udaljeni oko 20 metara od kuće.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.