SRAMOTA

Influenserica snimala kako kupi smeće pa ga ostavila na plaži kad je završila video

Međutim, kad je snimanje završeno odlučila je ostaviti smeće tamo gdje ga je i našla jer joj, eto, više nije trebalo za potrebe snimanja

Viralan video. TikTok

M. Z.

8.10.2023


Društvenim mrežama kruži viralni video koji prikazuje influensericu kako sakuplja smeće s plaže u Australiji koje je ostavila za sobom nakon što je završila sa snimanjem videa.

@hotspotmedia An Oscar for clean-up 🎬 #cleanup #blogger #influencer #fake #pollution #hotspotmedia ♬ Funny Song - Funny Song Studio & Sounds Reel

Na snimku se vidi kako plavokosa djevojka, čiji identitet nije poznat, sakuplja smeće s plaže i stavlja ga u vreće dok je prijateljica snima. Zatim je izvela pravi performans glumeći da se bori s vjetrom dok nosi teške vreće smeća, a za finale je slavodobitno zaplesala, ponosna na svoj "mukotrpni rad".

Međutim, kad je snimanje završeno odlučila je ostaviti smeće tamo gdje ga je i našla jer joj, eto, više nije trebalo za potrebe snimanja.

Snimak je izazvao bijes ljudi, a uslijedili su brojni komentari. "Umjesto da pokupi smeće, još je ostavila i plastične vreće na plaži", "Pretvaraš se da čistiš smeće zbog lajka, kako te nije stid" i "Zaboravila si da te neko gleda", samo su neki od brojnih komentara, piše Index.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.