U AVIONU

Influenserica doživjela neprijatnost: „Htjela sam uzeti prtljag, a top je samo skliznuo s grudi“

Ona voli naglašavati svoje atribute, ali je tek sad shvatila zašto ne treba putovati u topu

Ema influenserica - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1
E. Ag.

4.10.2023

Ema je influenserica koja rado objavljuje savjete o fitnesu na TikToku. Na njenom nalogu koji prati 131.000 ljudi može se naći još mnogo zanimljivosti iz njenog života. Tako je njeno nedavno putovanje izazvalo veliki broj reakcija. Naime, ova plavokosa ljepotica se preselila iz Londona u Australiju. Ovog puta je letjela od Zapadne obale do Sidneja, a na samom kraju leta doživjela je neprijatnost koju će dugo pamtiti.

- Mislim da je to najneprijatniji događaj u mom životu. Avion je sletio i krenula sam da uzmem ručni prtljag koji se nalazi u dijelu iznad sjedišta. Pritom sam na sebi imala maleni top koji je jedva prekrivao moje grudi. Bez mnogo razmišljanja podigla sam ruke kako bih izvadila torbu i dok sam to radila moj top je samo skliznuo nadolje i moje grudi su bile na izvol’te svim putnicima u avionu - počela je svoju ispovijest Ema, a piše britanski San.

Ema je vitke građe, a često naglašava svoje atribute poput bujnih grudi, uskog struka, izraženih bokova i podignute zadnjice. Ona je upozorila sve da, ma koliko željeli da istaknu sve svoje obline, top nikako nije preporučljiv za putovanje avionom.

@emmafituk_ WHY !! 🙃 Never ever ever wear a bandeau on an airplane gals 🫡 #storytime #fyp #foryou #airplanetiktok #embarassingmoments #embarassingstory #whyme #humiliated #dayinthelife #foryoupage ♬ original sound - emmafituk_

- U trenutku kada su mi ispale grudi, jedna moja dojka bukvalno je iskočila ispred lica jednog momka. Srećom, imao je toliko poštovanja, da je odmah skrenuo pogled. Iskreno, ne vjerujem da su tako odreagovali i ostali putnici u avionu. Brzo sam pokupila stvari kako bih što prije izašla, a bukvalno sam željela da propadnem u zemlju od sramote - objasnila je ova plavuša.

Video je pregledan više hiljada puta, a uslijedio je veliki broj reakcija, gdje je primjetno da su mnogi bili podijeljenog mišljenja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.