20,5 MILIONA PREGLEDA

Bivši nogometaš pokazao koja je sjedišta dobio u avionu, snimak je totalni hit

Neki su napisali da su sjedili na sličnim sjedištima, dok su drugi zaključili kako bi radije propustili let nego sjedili na toj poziciji

Dobili grozna sjedišta. TikTok

M. Z.

4.3.2024

Sergio Karalo (Carrallo), bivši nogometaš Real Madrida koji je postao reality TV zvijezda, objavio je na TikToku video u kojem je pokazao koja je sjedišta dobio u avionu i tako ubrzo postao viralni hit.

@sergiocarrallo

Best seats on the plane! 🙄😂

♬ original sound - Sergio Carrallo

- Kada vaš pomoćnik rezervira sjedišta 1A i 1B, a vi mislite da su to najbolja mjesta u avionu - napisao je u videu pa pokazao kako on i njegova supruga Karolina Stanburi (Caroline Stanbury) sjede licem okrenuti prema svim drugim putnicima u avionu.

Snimak je prikupio čak 20,5 miliona pregleda i više od 1,7 miliona lajkova te brojne komentare. Neki su napisali da su sjedili na sličnim sjedištima, dok su drugi zaključili kako bi radije propustili let nego sjedili na toj poziciji.

"Jednom sam dobio ta sjedišta! Nisam znao gdje da gledam jer mi je pogled stalno lutao prema putnicima. Odlučio sam zatvoriti oči i probudio sam se sa slinom koja mi curi niz bradu", prisjetio se jedan tiktoker.

"Moj muž je rezervirao ova sjedišta bez prozora kad smo išli na Turks i Caicos... Svi su urlali od oduševljenja nad prekrasnim krajolikom, a ja sam mrko gledala svog muža", prisjetila se druga osoba.

"Vrisnuo sam kad si okrenuo kameru. Unervozio sam se samo dok sam gledao", napisao je treći, prenosi Index.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.