SRBIJA

Dejan Stanković ostaje trener Crvene zvezde

Produžio ugovor

Stanković: Zvezda uvijek iziskuje novo dokazivanje. FK CRVENA ZVEZDA

A. Vatreš

19.5.2021

Dejan Stanković ostaje trener Crvene zvezde.

Srbijanski prvak je produžio saradnju sa svojim trenerom, koji je potpisao novi ugovor na tri godine.

Otkako je Stanković stigao u klub, Crvena zvezda je osvojila dvije titule prvaka, obezbedila "evropsko proljeće", a 25. maja će biti u prilici i da podigne trofej Kupa.

Stanković je Crvenu zvezdu, do sada, vodio na 63 meča i ostvario učinak od 50 pobjeda, devet remija i četiri poraza. Ekipa je u prosjeku postizala 2.56 golova po utakmici.

- Preponosan sam na ukazanoj šansi od strane kluba da vodim moju Crvenu zvezdu. Hvala svima na strpljenju i povjerenju. U glavi sam imao samo produžetak saradnje na obostrano zadovoljstvo. Ima još dosta da se radi, ne odustajemo od ciljeva, treniram zlatne momke, imam sjajan stručni štab... Samo još Marakana da se otvori za publiku, pa da budemo kompletni - rekao je Stanković, koji je svjestan da se u Zvezi ne živi od minulog rada.

- Zvezda uvijek iziskuje novo dokazivanje. Kad se jedno poglavlje završi, stavi se tačka i već se prelazi na sljedeće. Mi smo spremni da odgovorimo na sve izazove. Sljedeći cilj je osvajanje Kupa i dat ćemo sve od sebe da donesem dugo čekanu duplu krunu. I onda ponovo od početka. Zvezda voli da se sjeća, ali traži nove izazove i uspjehe - zaključio je Stanković.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.