BORILAČKI SPORTOVI

Miočić jednom porukom raznježio fanove, a drugom zastrašio sve koji mu prijete

Net.hr

15.5.2018

U ponedjeljak je prošlo tačno dvije godine otkako Miočić vlada teškom kategorijom u UFC-u.

Stipe Miočić, američki borac hrvatskog porijekla i UFC-ov prvak s rekordne tri odbrane naslova pojasa, sprema se za novi ulazak u meč. Suparnik će mu za manje od dva mjeseca biti Daniel Kormier (Cormier), bivši teškaš i aktuelni vladar poluteške UFC-ove kategorije. Prije svega, Miočićev prijatelj.

Na godišnjicu preuzimanja pojasa koji je zaradio u borbi protiv Fabricija Verduma (Werdum). Miočić se oglasio putem Instagrama s kojeg je istovremeno poslao poruku navijačima i upozorenje budućim suparnicima.

- Na današnji dan prije dvije godine postao sam prvak. Otad sam triput branio pojas i srušio rekord u uzastopnim odbranama titula. Kraj se ne nazire. Nikad neću prestati radit za vas!

Sasvim je drugačijeg tona bila Miočićeva poruka pratiteljima dan ranije. Uz fotografiju na kojoj ljubi trbuh svoje supruge, objavio je nježan popratni sadržaj, prvo čestitajući svojoj majci i punici Majčin dan, a potom i dodao:

- Najvažnije od svega, želim prekrasan Majčin dan (njen prvi) svojoj prekrasnoj supruzi. Jako sam sretan čovjek jer ju imam u svom životu i ne mogu čekati da na ovaj svijet stigne naša kćerka i vidim kako će moja supruga biti najbolja majka. Ne mogu dočekati početak novog poglavlja u našem život dodajući u našu porodicu princezu Miočić.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.