CRNA GORA Devet osoba uhapšeno

Rasvijetljeno ubistvo Kruščića i pokušaj likvidacije novinarke Lakić: Pogledajte šta je sve policija zaplijenila od kriminalne grupe

Avaz.ba
19.02.2019 19:27

Crnogorska policija saopćila je da je Podgoričanin Mario Milošević ubio vlasnika diskoteke "Bigl" Miodraga Kruščića te da je rasvijetlila pokušaj ubistva novinarke "Vijesti" Olivere Lakić.

Kako je saopćeno, radi se o istoj kriminalnoj organizaciji, koja se sumnjiči za oba krivična djela počinjena u Podgorici, prenosi Antenam.net.

Ubica Kruščića je uhapšen na Kosovu i nalazi se u pritvoru.

Načelnik Centra bezbjednosti Podgorica Milovan Pavićević kazao je da je među devetero uhapšenih, jedna osoba sa Cetinja, a ostale su iz Podgorice.

- Utvrđeno je da je navedena kriminalna grupa na više lokacija u Podgorici unajmljivala stanove na tajnim lokacijama, u cilju pripremanja izvršenja teških krivičnih djela, skladištenja i čuvanja predmeta i sredstava koja su im bila neophodna za kriminalno djelovanje i izvršavanje konkretnih krivičnih djela. Policija je obavila pretrese stanova na više lokacija u Podgorici i Cetinju i tom prilikom je pronašla veću količina oružja i municije, eksploziva i eksplozivnih naprava, ručnih bombi i granata, taktičke, komunikacione kao i opreme za prerušavanje, specijalnog alata za otvaranje vozila i stanova. Pronađena su i oduzeta vozila koja su korištena prije, za vrijeme i nakon izvršenja ovih krivičnih djela - kazao je načelnik podgoričkog Centra bezbjednosti Milovan Pavićević.

Evo šta je sve policija zaplijenila: 

Komentari

NA VRH