CRNA GORA

Rasvijetljeno ubistvo Kruščića i pokušaj likvidacije novinarke Lakić: Pogledajte šta je sve policija zaplijenila od kriminalne grupe

Avaz.ba

19.2.2019

Crnogorska policija saopćila je da je Podgoričanin Mario Milošević ubio vlasnika diskoteke "Bigl" Miodraga Kruščića te da je rasvijetlila pokušaj ubistva novinarke "Vijesti" Olivere Lakić.

Kako je saopćeno, radi se o istoj kriminalnoj organizaciji, koja se sumnjiči za oba krivična djela počinjena u Podgorici, prenosi Antenam.net.

Ubica Kruščića je uhapšen na Kosovu i nalazi se u pritvoru.

Načelnik Centra bezbjednosti Podgorica Milovan Pavićević kazao je da je među devetero uhapšenih, jedna osoba sa Cetinja, a ostale su iz Podgorice.

- Utvrđeno je da je navedena kriminalna grupa na više lokacija u Podgorici unajmljivala stanove na tajnim lokacijama, u cilju pripremanja izvršenja teških krivičnih djela, skladištenja i čuvanja predmeta i sredstava koja su im bila neophodna za kriminalno djelovanje i izvršavanje konkretnih krivičnih djela. Policija je obavila pretrese stanova na više lokacija u Podgorici i Cetinju i tom prilikom je pronašla veću količina oružja i municije, eksploziva i eksplozivnih naprava, ručnih bombi i granata, taktičke, komunikacione kao i opreme za prerušavanje, specijalnog alata za otvaranje vozila i stanova. Pronađena su i oduzeta vozila koja su korištena prije, za vrijeme i nakon izvršenja ovih krivičnih djela - kazao je načelnik podgoričkog Centra bezbjednosti Milovan Pavićević.

Evo šta je sve policija zaplijenila: 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.