ANDRIJA POPOVIĆ

Predsjednik Liberalne partije najavio smjenu predsjednika Skupštine Crne Gore

Mi potpisnici prijedloga za glasovanje o nepovjerenju 42. Vladi Crne Gore pokrenut ćemo proces razrješenja predsjednika Skupštine Crne Gore gospodina Bečića, kao logičan demokratski čin, poručio je Popović

Andrija Popović. Arhiv

E. Ćosić

20.1.2022

Predsjednik Liberalne partije Andrija Popović kazao je danas da će potpisnici inicijative za izglasavanje nepovjerenja aktualnoj Vladi u idućih nekoliko dana tražiti smjenu predsjednika crnogorske Skupštine Alekse Bečića.

- Mi potpisnici prijedloga za glasovanje o nepovjerenju 42. Vladi Crne Gore pokrenut ćemo proces razrješenja predsjednika Skupštine Crne Gore gospodina Bečića, kao logičan demokratski čin - kazao je Popović te istaknuo da u Crnoj Gori slijede "burna politička vremena".


- Vjerujem da će svi parlamentarni politički akteri biti na visini zadatka poštovati parlamentarnu demokraciju i njene temeljne vrijednosti. Inicijativa za razrješenje predsjednika Skupštine bi se trebala bi uputi u službenu proceduru Skupštini u ovih par dana - naveo je Popović u izjavi za Televiziju Crne Gore, prenosi "Tanjug".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.