ŠEF KLUBA URA-E

Konatar: Očigledno postoji dogovor između Demokratske Crne Gore i DPS-a

DPS nije ušao u podnošenje inicijative, a da prethodno nije imao dogovor o glasanju, kazao je

Miloš Konatar: Glasanje sa DPS-om znači kreiranje nove parlamentarne većine. SCREENSHOT

S. S.

20.8.2022

Šef Poslaničkog kluba Građanskog pokreta URA u Skupštini Crne Gore Miloš Konatar, na sjednici gdje se raspravlja o povjerenju Vladi, je kazao da je nakon današnje rasprave sve jasno.

- Mi imamo kolege iz Demokratske Crne Gore koji su kazali da će podržati inicijativu DPS-a za izglasavanje nepovjerenja Vladi zbog potpisivanje Temeljnog ugovora kao zločinačkog akta protiv interesa države Crne Gore - kazao je Konatar na šta mu je Bečić iz klupe poručio da izvadi inicijativu i pročita gdje to piše nazivajući ga manipulatorom - rekao je.

Konatar je kazao da glasanje sa DPS-om znači kreiranje nove parlamentarne većine.

- DPS nije ušao u podnošenje inicijative, a da prethodno nije imao dogovor o glasanju. Ja nisam znao sa kim DPS ima dogovor ali očigledno da postoji dogovor između DPS-a i Demokratske Crne Gore - kaže Konatar te dodaje:

- Bez obzira na naše političke razlike, rekao sam da neću nijednu ružnu riječ reći za onoga ko glasa za smjenu 43. Vlade sa kolegama iz DPS-a, niti ću reći da je neko uzeo 21 milion, da je izdajnik. I vi i ja ćemo se usaglasiti, da glasanje sa DPS-om, SDP-om, SD-om, Bošnjačkom strankom znači novu parlamentarnu većinu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.