UŽAS IZ KNINA

Na slobodu pušten otac preminulog dječaka

Prema navodima iz prijave, sumnja se da 34-godišnjak iz nepoznatih razloga u utorak oko 8 sati ujutro nije odvezao dijete u vrtić u Kninu

Automobil u kojem je dječak preminuo. Pixsell

Fu. M.

9.6.2021

Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku saopćilo je da je ispitalo 34-godišnjeg oca dječačića (5) koji je preminuo u utorak u Kninu u zaključanom parkiranom BMW-u zatamnjenih stakala. Otac je na ispitivanje bio priveden uz policijsku krivičnu prijavu za povredu djetetovih prava.

Prema navodima iz prijave, sumnja se da 34-godišnjak iz nepoznatih razloga u utorak oko 8 sati ujutro nije odvezao dijete u vrtić u Kninu, već ga je ostavio u zaključanom automobilu na parkiralištu. Kada ga je oko 15 sati nazvala supruga i pitala zašto dijete nije u vrtiću otišao je do vozila u kojem je zatekao dijete bez svijesti te ga iznio iz automobila.

Državno odvjetništvo nakon ispitivanja 34-godišnjeg osumnjičenika nije predložilo određivanje istražnog zatvora budući da je ocijenjeno kako za to nema zakonskih uvjeta. O daljnjem postupanju odlučit će nakon što dobiju rezultate pregleda i obdukcije djeteta, poručili su iz DORH-a.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.