VOZILI SE U BMW-U

Krenuli za Nizozemsku i izgubio im se svaki trag: Pronađen mladi par iz Splita

Par je pronađen, a za Mladinićem i dalje traje potraga

Smoljo i Raić: Pronađeni živi i zdravi. Nestali.hr

E. Ć. / Slobodna Dalmacija

15.11.2022

Par iz Splita Tina Smoljo i Tonino Raić, za kojim se tragalo, pronađeni su živi i zdravi, dok se za trećom osobom, Paškom Mladinićem, još traga, javlja Slobodna Dalmacija.

Ne poduzimamo više mjere traganja. Osobe su pronađene žive i zdrave, a za sve ostale detalje nismo ovlašteni da ih iznosimo u javnost - naveli su iz policije.



Njih troje su se prije desetak dana zaputili prema Nizozemskoj u BMW-u splitskih registracija za kojim je upravljao Raić. Krenuli su u subotu navečer prema Roterdamu te su posljednji put viđeni, odnosno registrirani kamerama, na slovensko-hrvatskoj granici te večeri. S porodicom su kontaktirali prošlog ponedjeljka u 5:26 sati putem WhatsAppa.

Vjerojatno su tada već bili u Nizozemskoj, a pošto se idućih dana nisu javljali, porodica je prijavila nestanak. Par je pronađen, a za Mladinićem i dalje traje potraga.

Riječ je o mladiću rođenom 1999. godine. Visok je 176 centimetara, kestenjaste kose i plavih očiju. Prepoznatljiv je po tetovažama na rukama. Kao datum nestanka navodi se 6. novembar. Kako piše na stranici Nestali.hr, udaljio se s adrese prebivališta u Solinu.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.