PREDSJEDNIK HRVATSKE

Božićna čestitka Milanovića: Povod za okupljanje porodice i iskazivanje ljubavi

Izražavam i nadu da će već dogodine svi ovaj blagdan moći dočekati u svojim domovima kako to i priliči, istaknuo je u čestitci Milanović

Milanović: Iskreno i s radošću proslaviti s našim sugrađanima. Hina

A. Č. / Hina

6.1.2023

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović uputio je čestitku vjernicima koji Božić slave prema julijanskom kalendaru, u kojoj ističe da je Božića povod za okupljanje porodice, ali i prilika da se pokaže dobrota prema drugim ljudima.

- Svim pravoslavnim vjernicima u Hrvatskoj, našim sugrađankama i sugrađanima koji sutra slave najradosniji kršćanski blagdan, želim sretan Božić.

Proslava Božića povod je za okupljanje porodice i iskazivanje ljubavi i brige prema svojim bližnjima, ali i prilika da se učvrsti međusobno razumijevanje i pokaže dobrota prema drugim ljudima.

Uz želju da Božić svima koji slave bude ispunjen obiteljskom radošću, zdravljem i mirom, izražavam i nadu da će već dogodine svi ovaj blagdan moći dočekati u svojim domovima kako to i priliči - istaknuo je u čestitci Milanović, saopćeno je iz Ureda predsjednika RH, prenosi Hina.

- Kao uređeno i moderno društvo koje baštini različitosti kao svoje vrijednosti - dodao je, "moramo uvijek i iznova biti spremni pokazati tolerantnost i razumijevanje za sve ljude kojima je Hrvatska dom. Uvjeren kako ćemo i ovaj blagdan iskreno i s radošću proslaviti s našim sugrađankama i sugrađanima pravoslavne vjere, svima vama koji slavite upućujem tradicionalni pozdrav – Mir Božji, Hristos se rodi - naveo je u čestitci pravoslavnim vjernicima hrvatski predsjednik Milanović.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.