HAPŠENJE U SRBIJI

Ovako su danas pali vojnici Veljka Belivuka: Pogledajte spektakularnu akciju policije

S. R. se tereti da je, zajedno sa sa još nekoliko lica, 10. avgusta prošle godine oteo Nikolu Mitića, kojeg su zatim odveli u naselje Ritopek i tamo ga, kako se sumnja, ubili"

Fu. M.

Prilikom današnjeg hapšenja

Foto: MUP Srbije


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal ove zemlje, uhapsili su članove organizovane kriminalne grupe „Principi“ S. R. (1988) i D. M. (1989), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična djela teško ubistvo nad Nikolom Mitićem i Zdravkom Radojevićem u avgustu i novembru prošle godine, navodi se u saopćenju MUP-a Srbije.

Riječ je o pripadnicima ozloglašenog klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, povodom hapšenja dvojice osumnjičenih, ponovio je da je MUP istrajan u borbi protiv svih vidova kriminala.

- S. R. se tereti da je, zajedno sa sa još nekoliko lica, 10. avgusta prošle godine oteo Nikolu Mitića, kojeg su zatim odveli u naselje Ritopek i tamo ga, kako se sumnja, ubili", kaže se u saopštenju i dodaje se:

- Osumnjičeni D. M. se tereti da je, 10. novembra prošle godine ubio Zdravka Radivojevića.

Kako se sumnja, obojica osumnjičenih su višestruki izvršioci teških krivičnih djela i istaknuti članovi navedene organizovane kriminalne grupe.

Više o temi Srbija

UZ VINO I TAMBURAŠE
Vučić zapjevao "Tamo daleko"
NA VRH

Podijeli članak na