GOLDEN LIGHT

Još samo nekoliko dana ova PC horor igrica je potpuno besplatna

Igra za koju vam treba dosta hrabrosti

Ne zaboravite i da vas zidovi gledaju, ako želite preživjeti. Epic Games

E. Ag.

13.11.2023

Scene ubijanja čudovišta nožem nisu ništa novo u igrama, ali kada glavni lik pojede dio noža znak je da se radi o nečemu neobičnom. Igra Golden Light je dostupna za besplatno preuzimanje u Epic Games trgovini do 16. novembra 2023. Redovna cijena igre iz 2021. godine je 19,99 eura.

U igri ćete, dok je igrate na svom Windows 7 (još bolje Windows 10) računaru, osjetiti strah i vrlo često ćete se uplašiti. Usput ćete i preispitivati vlastiti um u ovom Survival-Horror FPS Prop Hunt Roguelikeu u kojem meso frca na sve strane. Ne zaboravite i da vas zidovi gledaju, ako želite preživjeti, piše Smartlife.

Golden Light je proceduralna mračna komična horor igra s roguelike elementima i jezivom atmosferom. Spustite se u dubine Guta kako biste spasili svoju voljenu osobu. Usput ćete koristiti nasumično odabrano oružje.

Pojavljivat će se i razni duhovi, a srest ćete i čovjeka koji priča dok se nalazi u toaletu. Stvari koje možete pojesti ili bacati u ovoj igri su glava šišmiša, oštećeni fetus, glava ribe, debele usne, mesna jabuka i još mnogo toga.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.