TEHNOLOGIJA

Samsung ažurira slušalice Galaxy Buds 2 Pro: Evo kako ćete bolje čuti

Buds 2 Pro nisu slušna pomagala, ali mogu pomoći osobama s određenim gubitkom sluha

Slušalice Galaxy Buds 2 Pro. Samsung

A. O.

17.5.2023

Samsung ažurira značajke ambijentalnog zvuka u svojim slušalicama Galaxy Buds 2 Pro za one koji imaju loš sluh. Kompanija je rekla da će poboljšane značajke biti dostupne putem ažuriranja softvera u nadolazećim sedmicama.

Ažurirana značajka obećava jasniji sluh, fino podešene postavke zvuka i jasnoću zvuka.

Prije ažuriranja slušateljima su bila dostupna tri nivoa prilagođavanja ambijentalnog zvuka. Samsung je dodao još dva nivoa pojačanja za promicanje poboljšanog sluha putem Buds 2 Pros.

Slušatelji sada mogu podešavati glasnoću putem lijeve i desne slušalice i prilagoditi raspon tonova ambijentalnog zvuka. Značajka Adapt Ambient Sound prilagođava se uhu osobe kako bi mu pomogla da jasno čuje okolinu.

Buds 2 Pro nisu slušna pomagala, ali mogu pomoći osobama s određenim gubitkom sluha.

Poboljšane značajke klinički je testirao Laboratorij za slušna pomagala i istraživanje starenja Sveučilišta u Iowi, čiji su istraživači, kako se navodi u priopćenju iz Samsunga i zaključio da su slušalice značajno poboljšale percepciju govora kod osoba s blagim do umjerenim gubitkom sluha.

Drugo ispitivanje, provedeno putem Samsung Medical Centra, otkrilo je da bi slušalice mogle pomoći osobama s blagim do umjerenim gubitkom sluha da bolje komuniciraju na tihom mjestu.

Samsung Galaxy Buds 2 Pro među najboljim su bežičnim slušalicama koje možete kupiti. Slušalice daju izvrsnu kvalitetu zvuka, bas i ANC u elegantnom pakovanju dok nude pet sati rada s jednim punjenjem. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.