VELIKA BAZA PODATAKA

Ako uživate u planinarenju, onda će vam ova aplikacija biti korisna

Trailforks ima i prilično živahnu zajednicu korisnika koji su voljni da si međusobno pomažu i to ostavljajući komentare i eventualna upozorenja

Moguće pronaći mnogo ruta. Trailforks

Dž. R.

22.3.2024

S toplijom vremenom sve će se češće boraviti na otvorenom, a svi ljubitelji planinarenja i biciklizma, s ovom bi aplikacijom mogli doći na svoje. 

Radi i bez interneta

Naime, Trailforks se tokom vremena nametnula kao jedna od najboljih aplikacija putem koje je moguće pronaći velik broj planinarskih staza i biciklističkih ruta za brojne destinacije širom svijeta (tu su i brojne druge vrste ruta).

Popularnost nije stekla samo činjenicom da nudi velik broj staza i raznovrsnih ruta (trenutačno u bazi ima više od 630.000 staza i ruta), nego i time što se može koristiti bez aktivne internetske veze, pod uslovom da su se prije toga preuzeli offline podaci što je prilično jednostavno napraviti.

Trailforks je jedna od najbolje opremljenih aplikacija ovoga tipa, a tu je i velik broj različitih vrsta mapa, slojeva i filtera koji olakšavaju pronalazak najbolje rute ili staze, ovisno i o aktivnosti.

Široka zajednica

Osim toga, Trailforks ima i prilično živahnu zajednicu korisnika koji su voljni da si međusobno pomažu i to ostavljajući komentare i eventualna upozorenja. Naravno, tu su i brojne klasične mogućnosti kao što je GPS navigacija, podrška za GPX (podržava i Garmin uređaje), prikaz tački od interesa, planiranje ruta i štošta drugo.

Trailforks je aplikacija koja je postala nezaobilaznim alatom za sve ljubitelje aktivnosti i boravka na otvorenom, bilo da se radi o planinarenju, biciklizmu ili skijanju. 

Dakako, raskošne informacije i mogućnosti koje nudi imaju i svoju cijenu (besplatna inačica je limitirana), pa za izdanje Pro treba plaćati godišnju pretplatu od 29,90 eura, a ako se želi uz izdanje Pro dobiti i dodatne mogućnosti kroz dodatak Outside+, onda pretplata iznosi 66,90 eura godišnje. Inačicu Pro je moguće besplatno testirati 14 dana, prenosi bug.hr.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.