TEHNOLOGIJA

Predstavljena ekskluzivna kolekcija tastatura koje spajaju svjetove animea i igara

Svaki komad je ukrašen umjetničkim djelima

Zanimljiva tastatura. Instagram

Z. K.

2.4.2024

U uzbudljivom partnerstvu koje spaja svjetove animea i igara, Higround udružuje snage sa VIZ Media kako bi lansirali kolekciju koja će oduševiti obožavaoce...

Higround donosi Narutov svijet direktno u vaše ruke sa svojom najnovijom kolekcijom perifernih uređaja, predstavljajući ekskluzivnu liniju tastatura, podloga za miša i još mnogo toga, sve inspirisano Naruto Shippuden univerzumom.

Ova dugo iščekivana linija proizvoda obuhvata deset različitih tastatura, pet podloga za miša, četiri kompleta kapica za tastere i torbu, osmišljena je da prenese esenciju omiljene anime serije direktno u gaming postavke svojih fanova.

Svaki komad je ukrašen umjetničkim djelima pružajući jedinstvenu kombinaciju stila i duha Naruto svijeta. Prateći Narutovo putovanje kroz izazove, izdržljivost i trijumf, ova kolekcija ima za cilj da inspiriše igrače da prevaziđu svoje granice.

Za sve one koji nisu upoznati sa ovom anime i manga serijom, Naruto Shippuden je nastavak originalne Naruto serije, koja je postigla ogromnu popularnost širom svijeta.

Serija prati avanture mladog niđe po imenu Naruto Uzumaki i njegovih prijatelja dok se bore protiv različitih neprijatelja i suočavaju sa sopstvenim strahovima, porocima i traumama na putu ka postizanju svog sna - postati Hokage, najviši niđa u svom selu, a time i lider svog sela.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.