Konačni pad Kevina Spejsija: Njegov novi film za vikend je zaradio 287 dolara

Telegram.hr
19.08.2018 22:57

"Billionaire Boys Club", film u kojem glavnu ulogu ima Kevin Spejsi (Spacey), ostvario je katastrofalne rezultate prvog vikenda prikazivanja u američkim kinima.

Film je, unatoč drugim poznati imenima poput Tarona Egertona, Eme Roberts, Džeremija Irvina (Jeremy Irvine) i Džada (Judd) Nelsona uprihodio bijednih 126 dolara u subotu i 162 u nedjelju.

Prema izračunima Hollywood reportera svako od osam kina u kojima se prikazivao prodalo je manje od dvije ulaznice.

Radnja filma se vrti oko pravog istoimenog Billionaire Boys Cluba, legendarnog društvenog kluba koji su osnovali sinovi bogatih porodica iz južne Kalifornije. Cilj te grupe bio je zaraditi što više novaca u što kraće vrijeme putem Ponzijevih šema.

Film je inače snimljen još 2015. godine, prije nego što je Spejsi optužen za seksualno napastovanje glumca Entonija Repa (Anthony Rapp). Nakon što se javilo još Spejsijevih žrtava u sklopu #MeToo pokreta, angažman mu je otkazan u seriji House of Cards i filmu All the Money in the World.

Billionaire Boys Club nakon optužbi nije otkazan, budući da je tvrtka za distribuciju filmova Vertical Entertainment odlučila da “zabrinjavajuće optužbe o jednoj osobi ne narušavaju prikazivanje filma”, piše The Wrap. Očito su se prevarili.

NA VRH