ŽELI BITI LIJEPA

Teško bolesna Brenda iz "Beverli Hilsa", pripremila odjeću za sahranu

Tužna sam jer neću moći još godinama da vidim svoje prijatelje, da se družim s njima, da ih ljubim i grlim, rekla glumica

Proslavila se i ulogom Pru u seriji "Čari". Agencije

Avaz.ba

8.10.2020

Američka glumica i producentkinja Šenon Doerti (49) (Shannen Doherty), koja se proslavila ulogama Brende u seriji "Beverli Hils 90210" i ulogom Pru u seriji "Čari" se već godinama bori sa teškom bolešću, a u posljednjih nekoliko sedmica njena zdravstvena situacija se pogoršala.

Ona je nedavno priznala da piše oproštajna pisma i snima videosnimke koje je posvetila svojoj porodici i prijateljima, koje želi da im ostavi nakon njene smrti. Ona je dodala i da je pronašla pjesmu koju želi da joj sviraju i pjevaju na sahrani.

Riječ je o poznatoj pjesmi "Tears in Heaven", a sada je otkrila i da je odabrala odjeću u kojoj želi da bude sahranjena.

- Znam u čemu želim da odem na drugi svijet. Pripremila sam haljinicu koju sam dobila od jedne od najboljih prijateljica prije nekoliko godina. U njoj se osjećam posebno. Želim da budem lijepa. Želim svima da ostanem u najboljem sjećanju - započela je ona.


Doerti: Nastojim da živim punim plućima. Agencije

Trudim se posljednjih nekoliko meseci da ispravim neke odnose, da se izvinim ljudima koje sam povrijedila - svjesno ili nesvjesno. Nastojim da živim punim plućima i da uživam u ovo malo vremena koje mi je ostalo - rekla je glumica.


- Bojim se, naravno da se bojim. Ne znam šta me čeka kada izdahnem i kuda će moja duša otići. I tužna sam, tužna jer neću moći još godinama da vidim svoje prijatelje, da se družim s njima, da ih ljubim i grlim. Ali, to je život. Morate prihvatiti sve što vam nosi - i dobro i loše - zaključila je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.