NOVI ANGAŽMAN

Supruga Željka Joksimovića bacila se u glumačke vode

Zaigrala je u filmu o životu legendarnog pjevača Tome Zdravkovića

Jovana Joksimović: Glumi u filmu "Toma". Agencije

L. Karahmet - Pujagić

9.1.2021

Srbijanska voditeljica Jovana Joksimović(39), koja je nedavno prešla na televiziju K1 gdje vodi emisiju "Uranak", može se pohvaliti još jednim angažmanom. Zaigrala je u filmu o životu legendarnog pjevača Tome Zdravkovića, pišu srbijanski mediji.

Za ulogu u filmu "Toma" angažirali su je reditelj Dragan Bjelogrlić(57) i suprug, pjevač Željko Joksimović (48), čija je producentska kuća zaslužna za ovaj projekt. Jovana je utjelovila novinarku, što je i sama otkrila u svojoj emisiji.

- Meni je Bjela u jednom trenutku rekao da piše ulogu za mene, jer im u filmu treba novinarka. Pitala sam je li igram neku poznatu, a on je rekao: "Nepoznatu, ali nemoj brinuti". Došla sam na snimanje uzbuđena i sretna. Vidjela sam odmah da mi je malo teksta. Željko je sve vrijeme mudro šutio i bodrio me, a onda sam shvatila da se pojavljujem svega deset sekundi - ispričala je.


Jovana i Željko Joksimović. Agencije

Voditeljica je snimala scene sa glavnim glumcem Milanom Marićem (30) koji igra Tomu.

- Bio sam i ja uzbuđen što snimam scene s Jovanom. Kad sam došao na snimanje, htio sam s njom odraditi probu. Kažu mi: "Jovana uči tekst cijeli dan". Postavila mi je nekoliko pitanja u filmu. Nije njezina uloga tako mala uloga, ali dobro - rekao je Marić.

Voditeljica je na kraju priznala da joj je bilo teško govoriti napisani tekst.

- Gluma je toliko težak posao... Trebala sam biti neko ko ja nisam. Ne znam kako se glumci poslije snimanja vraćaju sebi - zaključila je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.