NE ODUSTAJE OD TRENINGA

Mirjana Karanović pokazala u kakvoj je formi u 65. godini života

Proljeće je za mene najljepše godišnje doba, napisala je slavna glumica

L. K. P.

Karanović: Poslije treninga mogu sve

Foto: Agencije


Već mnogi znaju kako slavna glumica, Mirjana Karanović, spada u grupu poznatih dama koje puno vremena posvećuju održavanju linije, te da sate i sate provodi u teretani kako bi dostigla željene rezultate. S trenerom vježba četiri puta tjedno, meso ne jede već gotovo tri desetljeća, a prije 18 godina odrekla se cigareta i alkohola

Mirjana Karanović ne može zamisliti dan bez vježbanja, a boravak u teretani za nju je vrsta dopinga. Tome je posvjedočio nedavni status na Instagramu:

-Nije lako, ali poslije treninga mogu sve. Razbistri mi se u glavi, opustim se i manje se nerviram, napisala je glumica.

Sada je ova glumačka diva ponovo objavila jednu motivirajuću fotografiju iz svog vježbališta i poručila:

Opis: Mirajana Karanović

Instagram

-Proljeće je za mene najljepše godišnje doba. Imam najviše energije i radujem se svakom jutru. Tada mi je najlakše ustati i otići vježbati, otkrila je.

Inače, u seriji "Porodica" beogradskog scenarista i redatelja Bojana Vuletića tumači lik balkanske Lady Macbeth - Miloševićeve supruge Mirjane Marković. Nedavno je izjavila da joj je bio izazov ući u kožu žene koju mnogi vole i mnogi ne vole te je priznala da nije znala puno o njoj, nije je zanimala. Mirjana Karanović iza sebe ima stotinjak filmskih i televizijskih uloga, a prvi je put u toj seriji portretirala stvarnu osobu.

Više o temi Mirjana Karanović

KAO DA NE STARI
Mirjana Karanović kao diva od milion dolara
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na