IZA KULISA

Otkriven razlog zašto se Skarlet Johanson ne pojavljuje u javnosti

Disney je već organizirao promotivna događanja vezana uz film "Crna udovica" u Njujorku, Los Anđelesu i Londonu, ali bez Skarlet

Johanson: Otkrivena tajna. Agencije

L. K. P.

7.7.2021


O trudnoći zvijezde "Osvetnika" glasine su krenule u junu kada se nije pojavila na nekoliko događanja vezanih za promociju filma "Crna udovica", a više izvora je potvrdilo za američke medije da Skarlet Johanson (Scarlett Johansson) i Kolin Džost (Colin Jost) očekuju svoje prvo dijete.

-Skarlet zapravo treba uskoro roditi, znam da su ona i Kolin oduševljeni, rekao je jedan izvor za "PageSix", a potvrdio je to i drugi upućeni izvor koji tvrdi da je Skarlet jako pazila da se njena trudnoća ne otkrije.

Promotivna događanja je umjesto toga odrađivala preko Zooma, a pojavila se tako i 21. juna u emisiji "Tonight Show", snimajući se tokom razgovora s Džimijem Falonom (Jimmy Fallon) samo od ramena prema gore.



Džost i Johanson: Vjenčali se u oktobru 2020. godine. Agencije

Nije bila ni na projekciji "Crne udovice'" u Hamptonu prošloga petka, na kojoj je bila njena kolegica Mariske Hargitaj (Hargitay), iako s Džostom posjeduje kuću u Montauku gdje ih se često moglo vidjeti.

Disney je već organizirao promotivna događanja vezana uz film "Crna udovica" u Njujorku, Los Anđelesu i Londonu, ali bez Skarlet.

Prinova će biti glumicino drugo dijete. S bivšim suprugom Romainom Dauriakom (Dauriac) ima šestogodišnju kćerku Rouz (Rose).

Johanson (36) i zvijezda emisije "Saturday Night Live" Džost (39) vjenčali su se tajno u oktobru 2020. nakon tri godine veze.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.