NOVA BH

Do ponoći uz „Grandovo novogodišnje veselje“

Odbrojavanje uz Enesa Begovića, Dejana Matića, Milicu Pavlović, Nihada Alibegovića, Isaka Šabanovića, Lepu Brenu, Tanju Savić, Mahira Mulalića, Adila Maksutovića, Mirzu Selimovića...

Sanja Kužet i Voja Nedeljković. Nova BH

Piše: L. S. R.

31.12.2021

Nova BH donosi bogat novogodišnji program, koji će već od popodnevnih sati 31. decembra u domove gledalaca donijeti prazničnu atmosferu i odličnu zabavu s mnogo humora, dobre pjesme i velikih zvijezda. 


Nezaboravno iskustvo

- Već od 17.20 sati magazin „Nova IN“ bit će upakovan u praznično ruho i donosi pregled društvenih događaja i ličnosti koji su obilježili 2021. godinu, ali i praktične savjete kako novogodišnju noć pretvoriti u nezaboravno iskustvo, bilo da je proslavljate u toplini svog doma ili vani u dobrom društvu. Staru godinu na ovoj televiziji ispratit ćemo uz Fazlinoviće, pa tako 31. decembra od 19.20 sati možete uživati u dvostrukim dogodovštinama ove neobične porodice - poručuju iz Nove BH.



Lepa Brena. Nova BH

Gledaoci Nove BH u Novu godinu zakoračit će uz „Grandovo novogodišnje veselje“. Televizijski dvojac Sanja Kužet i Voja Nedeljković ispratit će 2021. u društvu regionalnih muzičkih zvijezda te dobrom pjesmom i smijehom uvesti region u 2022. godinu.



Enes Begović. Nova BH

Do dugo u noć gledaoci će moći uživati uz pjesme Dejana Matića, Milice Pavlović, Enesa Begovića, Nihada Alibegovića, Isaka Šabanovića, Lepe Brene, Tanje Savić, Mahira Mulalića, Adila Maksutovića, Mirze Selimovića i mnogih drugih.



Smijeh i igra

I oba dana vikenda gledaoci će moći uživati u novogodišnjim izdanjima emisija „Nova IN“, „Zvezde Granda“ i „Nikad nije kasno“, koje će obilovati dobrom muzikom, smijehom i igrom.



Aleksandra Prijović. Nova BH

Uzbudljivi filmovi

Prvog i drugog dana 2022. Nova BH prikazuje i uzbudljive filmske naslove.

- Uz brojne humoristične filmove, tu su romantične komedije, ali i akcijski i dramski filmski žanrovi - poručuju iz Nove BH.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.