JEDVA GA PREPOZNALI

Morgan Frimen šokirao svojim novim izgledom: Pojavio se ćelav na dodjeli Oskara

Na bini se pojavio u crnom odijelu uz Margot Robi

Morgan Frimen i Margot Robi. AP

N. A.

13.3.2023

Glumac Morgan Frimen (Freeman, 85) zabrinuo je obožavatelje na dodjeli Oskara 2023. jer je izgledao neprepoznatljivo uručujući nagradu zajedno s glumicom Margot Robi (Robbie, 32).

Morgan je nosio kompresijsku rukavicu do lakta na svojoj paraliziranoj lijevoj ruci. Na bini se pojavio u crnom odijelu uz Margot. Rukavicu je nosio i na otvorenju Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru 20. novembra, kada je održao govor. 

Morgan Frimen i Margot Robi. AP

Gledaocima je bio drugačiji zbog sijedih brkova, ćelave glave te srebrnih naušnica. Prije je imao gustu sijedu kosu, a sada je ošišao skroz.

Frimen je nastradao u saobraćajnoj nesreći 2008., kada mu se auto nekoliko puta prevrnuo na autocesti u Misisipiju. Doktori su rekli da će se stanje popraviti, ali nažalost glumčeva lijeva ruka je ostala nepokretna zbog ozbiljnog oštećenja živaca. Morgan sada nosi kompresijsku rukavicu kako bi omogućio protok krvi.

 - Ćelavi Morgan Frimen vjerojatno je najzbunjujuća stvar koju sam do sada vidio ove godine - komentarisao je jedan obožavatelj.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.