HOLIVUDSKA LEGENDA

Ljubav ususret 100. godini: Koga voli Klint Istvud

Kristinu Sanderu upoznao je na svom imanju

Kristina Sandera i Klint Istvud. Društvene mreže

L. S. R.

20.4.2023

Legendarni Klint Istvud (Clint Eastwood, 93)  ne odvaja se od samozatajne  Kristine Sandera (Christina), žene koju je upoznao na svom imanju. Iako svoju vezu drže privatnom, glumac je poveo partnericu na brojna važna događanja i tako potvrdio da je riječ o ozbiljnoj ljubavi.

Mnoge poznate žene

Uz Istvuda su se pojavljivale  mnoge poznate žene,no od 2014. godine pokraj njega je Kristina.

Par se navodno upoznao dok je Sandera radila na Istvudovom imanju, Mission Ranch Hotelu u Carmel-by-the-Sea u Kaliforniji.

Premda ne govori o njoj, glumac ju je poveo na nekoliko velikih i važnih događaja, kao što je dodjela Oskara 2015. godine, kada je njegov film "Američki snajperist" bio nominiran za šest nagrada, uključujući onu za najbolji film, ali i na filmski festival u Kanu 2017. godine.

Bliska s Klintovom djecom

Da je veza izuzetno ozbiljna, potvrđuje činjenica da se Sandera uklopila u porodični život holivudske zvijezde te je bliska s njegovom djecom.

Godine 2018. pridružila se cijeloj njegovoj porodici, uključujući troje djece, unuku i Istvudovu prvu ženu, na premijeri filma "Mazga".

Prije njihove veze četverostruki Oskarovac je bio dvaput u braku. Također je imao nekoliko veza, uključujući i dugotrajne romanse.

I dok je vrlo poznat po vesternima, mnogim ženama se uvukao pod kožu ulogom Roberta Kincaida u filmu "Mostovi okruga Madison" , gdje je glumio uz Meril Strip (Meryl Streep).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.