DANAS U BEOGRADU

Nastavlja se suđenje Bjelogrliću za napad na reditelja "Dare iz Jasenovca"

Sudi mu se zbog fizičkog napada na reditelja Predraga Gagu Antonijevića, koji se desio u avgustu 2021.

Dragan Bjelogrlić. Instagram

L. S. R.

25.4.2023

Na Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas je nastavljeno suđenje Draganu Bjelogrliću zbog fizičkog napada na reditelja Predraga Gagu Antonijevića, koji se desio u avgustu 2021. 

Izjasnio se da nije kriv

Suđenje je počelo krajem marta prošle godine, a Bjelogrlić se tada izjasnio da nije kriv. Njegovi advokati Goran Draganić i Jugoslav Tintor naveli su da njihov branjenik nije počinio kazneno djelo za koje je optužen i da će to i dokazati.

Bjelogrlićeva odbrana naglasila je da je glumac nakon incidenta u hotelu dao izjavu policiji pa je potom pušten te su ga sutradan dočekale naslovnice tabloida s navodima koje smatraju netačnima, a na kojima se tvrdi da je "s leđa napao Antonijevića", piše Index. hr.

Šta se desilo

Bjelogrlić je nakon incidenta izjavio da je fizički nasrnuo na reditelja filma "Dara iz Jasenovca" jer ga je Antonijević provocirao. S druge strane, Antonijević je rekao kako ga je Bjelogrlić napao jer ga je optužio za korupciju, ali mu je smetao i film "Dara iz Jasenovca", za koji smatra da uopće nije trebao biti snimljen.

Dodao je kako je Bjelogrlić, dok ga je tukao, ponavljao: "Je**** te Dara iz Jasenovca."

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.