DIREKTORICA PINK BH MEDIA

Lajla Torlak: Naših 20 godina

Ponekad je bilo teško opstati na vrlo prebukiranom medijskom bh. nebu

Torlak: Planovi za proširenje vlastite produkcije. Instagram

2.6.2023

Pink BH slavi 20. rođendan, a direktorica Lajla Torlak ističe da je Pink Media Grup godinu ranije priredila veliko slavlje i to, kako kaže, nakon svih nedaća usljed koronavirusa.

Najuži krug

- Sama činjenica da već 20 godina postojimo, uspješno egzistiramo, uspješno zapošljavamo Bosance i Hercegovce te se radujemo njihovim uspjesima i smatramo da je svaki provedeni dan u kolektivu Pink BH slavlje i radost već punih 20 godina. Stoga ćemo ove godine naš 20. rođendan proslaviti u najužem krugu uposlenika i menadžmenta – kaže Torlak.

Govoreći o tome šta joj je bilo najteže u protekle dvije decenije, Torlak kaže da kao i u svakom poslu suočavate se s usponima i padovima.

- Ponekad je bilo teško opstati na vrlo prebukiranom medijskom bh. nebu, ali je uvijek bila zvijezda vodilja da uz zdravu konkurenciju dajemo više od sebe i ostanemo ono što jesmo, a to je lider – govori ona. 

Lajla Torlak. Instagram

"Scena region"

Na upit hoće li se Pink BH u budućnosti okrenuti ka bh. produkciji programa, Torlak odgovara:

- Pink BH nikad nije stao s vlastitom produkcijom čemu svjedoči da i danas imamo jedan od najgledanijih informativnih programa za koji smo godinama dobivali valorizaciju i podršku od eminentnih svjetskih organizacija. Osim toga, Pink BH i dalje proizvodi nekoliko svojih vrlo gledanih projekata kao sto su „Scena region“ i druge emisije zabavnog karaktera...Planovi za proširenje vlastite produkcije svakako postoje i radujemo se njihovoj skoroj realizaciji.

Još najmanje ovoliko godina

- Odavno smo postali punoljetni i to je sama činjenica koja govori da planiramo doživjeti još najmanje ovoliko godina. Iskoristit ću priliku da ovim putem zahvalim našim gledaocima na podršci svih ovih godina – poručila je Torlak.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.