UMRO POČETKOM JULA

Uhapšena djevojka za koju se sumnja da je povezana sa smrću unuka Roberta de Nira

Neko mu je prodao tablete u kojima je bio i fentanil i znali su da je bio unutra, ali su mu svejedno prodali, rekla je mladićeva majka Drena

Drena i Leandro. Instagram

E. Ag.

14.7.2023

Leandro de Niro Rodrigez (19), unuk Roberta de Nira, preminuo je početkom jula. Drena de Niro, Leandrova majka, rekla je da je njen sin umro nakon što je uzeo tablete s fentanilom, opasnom drogom sličnom morfiju. 

- Neko mu je prodao tablete u kojima je bio i fentanil i znali su da je bio unutra, ali su mu svejedno prodali - rekla je Drena.

TMZ sada doznaje da je policija uhapsila 20-godišnjakinju za koju vjeruje da je diraktno povezana sa smrću De Nirovog unuka. Djevojku su uhapsili jučer u Njujorku pod sumnjom da je prodala drogu Leandru prije njegove smrti. Još nije poznato s kakvim optužbama će se suočiti 20-godišnjakinja.

Podsjetimo, Leandro de Niro Rodrigez umro je početkom jula, a službeni uzrok smrti još nije potvrđen. 

- Neopisivo sam tužan zbog smrti mog voljenog unuka Lea. Cijenimo sve izraze sućuti. Molimo vas za privatnost kako bismo oplakivali gubitak Lea - rekao je Robert de Niro za Page Six nakon smrti unuka.

Leandro je bio glumac poput svoje majke i djeda. Njegova najpoznatija uloga bila je u filmu "Zvijezda je rođena", u kojem je glumio uz svoju majku Drenu. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.