NEDAVNO SE RAZVELI

Bivša žena Kevina Kostnera progovorila o glumčevoj zaradi: Otkrila zašto traži veću alimentaciju

Nije joj dovoljno 129.000 dolara mjesečno

Kevin Kostner sa bivšom suprugom Kristinom Baumgartner. Twitter

H. J. I.

26.8.2023

Glumac Kevin Kostner nedavno se razveo od dizajnerice Kristin Baumgartner, a njegovoj agoniji oko alimentacije nikako da dođe kraj.

Naime, Kristin najprije nije željela da se iseli iz Kostnerove vile u kojoj su živeli sa djecom, a kada ju je sud primorao na to, odlučila je da dobije što veću alimentaciju za četvero djece koju ima sa glumcem.

Ponuđeno joj 129.000 dolara mjesečno

Ponuđeno joj je 129.000 dolara mjesečno, ali ona to smatra nedovoljnim, piše „NY Post“.

Kako se dalje navodi, Kristin sada zahtijeva da se suma poveća na 175.000 dolara mjesečno kako bi „djeca mogla da uživaju u istom načinu života kao i kada su im roditelji bili u braku“.

Navela je da djeca sa ocem žive u vili na plaži, a vrijednost ove nekretnine procjenjuje se na između 65 i 95 miliona dolara, pritom sa Kevinom odlaze na luksuzna putovanja privatnim avionom. Ona želi da isto to mogu i sa njom.

- Veća alimentacija je potrebna da bi djeca mogla da idu na slična ljetovanja kada su sa njom, a to je tačno čak i ako davanjem alimentacije popravlja Kristinin način života - navodi se u zahtjevima koje je prenio pomenuti medij.

Porodični zakon u Kaliforniji

Kristin je istakla i da je to „standard koji zahtijeva porodični zakon u Kaliforniji“, a dodala je da čak ni sa većom sumom koju traži, djeca neće sa njom moći da žive tako lagodno kao sa njenim bivšim mužem.

Dizajnerica je naglasila i da je Kostner u posljednje dvije godine zarađivao više od 1,6 miliona dolara mjesečno, a da ona sada planira da iznajmi kuću za 40.000 dolara mjesečno.

- Za razliku od Kevinovog kompleksa na plaži, kuća koju planiram da iznajmim nalazi se pored autoputa. Nema pristupa plaži, niti je pješačka do plaže, tako da nema živopisnog pogleda - požalila se dizajnerica, a da li će uspjeti da bivšem suprugu uzme više novca, ostaje da vidimo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.