NIKAD NIJE KASNO

Dragana Katić napravila historijski lapsus zbog pjevačicinog muža

Bilo je stvarno mnogo blamova, neke čak ne bih ni prepričavala, jer su malo dvosmisleni, kaže voduteljica

Dragana Katić. Instagram

L. S. R.

5.10.2023

Dragana Katić nikada nije imala problem da otvoreno govori o svojim blamovima u TV programu te se često na svoj račun i našali.

- Koliko puta sam se izblamirala! Brkanje imena najčešće, to da ne pričam ili zamijenim ime i prezime, ili od prezimena napravim ime. Ma, bilo je toga koliko hoćeš- rekla je Dragana jednom prilikom za Grand.

Čuvena „Kemiševa šega“

Međutim, u moru lapsusa, kako i sama kaže jedan i dalje svi prepričavaju. Zbog čuvene „Kemiševe šege“ vjerovali ili ne, Dragana je dobila nagradu.


- Bilo je stvarno mnogo blamova, neke čak ne bih ni prepričavala, jer su malo dvosmisleni. Ali blam zbog koga sam dobila nagradu tadašnjih TV Novosti u staroj Jugoslaviji je bio sljedeći. Radila sam na Adi, bila sam voditelj emisije i Kemiš je trebalo da odsvira svoje čuveno kolo „Ševa“. On je odsvirao i ja sam izašla i poslije erupcija oduševljenja među publikom ja sam rekla: „Da, da, poslije Kemiševe ševe svi se dobro osećamo“- ispričala je voditeljica kroz smeh.

"Kiks" boks

Osim profesionalnosti, Draganu publika voli zbog njene spontanosti, a njenom smislu za humor najčešće se obraduje publika „Nikad nije kasno“ koja i dalje prepričava simpatičnu situaciju koja se desila na snimanju popularnog takmičenja.

- Miroslava Beba Blagojević je u zrelim godinama počela da se bavi kiks boksom– počela je najavu voditeljka, a zatim se odmah umiješao Saša Milošević Mare.

- Dragana, nije kiks boks, nego kik boks– skrenuo joj je pažnju Mare, na šta su se svi u studiju nasmejali do suza.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.