DIVAN GEST

Adam Sandler prekinuo nastup zbog fana iz publike kojem je pozlilo

Slavni glumac je tokom nastupa u sklopu svoje "I Missed You" turneje čuo povike iz publike da je nekome potrebna medicinska pomoć

Adam Sandler. AP

D. R.

25.10.2023

Adam Sandler prekinuo je nastup dok je bio na pozornici u Kaliforniji kad je primijetio da je jednom od fanova iz publike potrebna pomoć.

Slavni glumac je tokom nastupa u sklopu svoje "I Missed You" turneje čuo povike iz publike da je nekome potrebna medicinska pomoć, pa je zaustavio nastup kako bi osigurao da doktori što prije stignu do osobe.

Na snimci, koju je na TikToku podijelio jedan fan, vidi se kako govori: ""Hej, dolazi bolničar? Dobro, dolazi bolničar. U redu, u redu, idemo. Ovamo momci, tamo dolje s lijeve strane. Idemo. U redu, idemo tamo svi." 

@electrictj Adam Sandler handling a medic situation at the show tonight is exactly how it is done! #adamsandler #adamsandlertiktok #comedy #sweet #medic #adamsandler #sandman ♬ original sound - jessodea3

- Sve bi trebalo biti u redu. Bez brige, volim te. Bit će to samo nekoliko minuta, ljudi. Uzmimo nekoliko sekundi i pustimo ove momke da se koncentriraju. Volimo vas. Pričekajte trenutak - rekao je glumac.

Zatim se direktno obratio fanu rekavši: 

- Osjećaj se bolje! Svi ti želimo oporavak, mladiću. Oprosti zbog toga, to je strašno - a potom je rekao publici: 

- Idemo zapljeskati za tog momka. Nadamo se da se osjeća bolje - pa nastavio s nastupom.

Prema natpisima medija, nastup je pauziran desetak minuta, a izgleda da je muškarac kojem su pomogli doktori dehidrirao, srećom, sada se osjeća bolje. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.