VIĐEN NA ULICI

Šta se dešava s legendarnim glumcem Morganom Frimenom: Neprepoznatljiv je

Paparazzi su ga "uhvatili" u Njujorku dok je napuštao zgradu te ulazio u automobil

Frimen sve mršaviji. TikTok

Z. K.

2.12.2023

Zdravstveno stanje legendarnog Morgana Frimena (Freeman) sve je gore, a to je potvrdio i novi snimak što je zabrinulo njegove fanove. 

Paparazzi su ga "uhvatili" u Njujorku dok je napuštao zgradu te ulazio u automobil, a na objavljenom snimku se vidi da je znatno smršavio te su ga mnogi jedva prepoznali.

"Tužno je gledati ga ovakvog", "Izgleda da je vrijeme da se oprostimo od glumaca koje su naše djetinjstvo učinili ljepšim", "Kada on umre, to će biti veliki gubitak za svijet", neki su od komentara.

@underratedsimpsons Golden years of a silver screen icon. #morganfreeman ♬ Brooks Was Here - Thomas Newman & Hollywood Studio Symphony

Neke je zanimalo i zbog čega Frimen nosi kompresijsku rukavicu na jednoj ruci. Naime, on je 2008. doživio saobraćajnu nesreću. Sletio je u jarak, a ljekari su morali da koriste hidraulične makaze da ga oslobode iz vozila. Imao je višestruke prijelome kostiju i proveo je više od četiri sata na operaciji.

Nije mogao pomjeriti lijevu ruku koja je počela je da otiče te je odlučio nositi kompresijsku rukavicu kako bi ublažio simptome. Ima trajno oštećenje živaca i nepodnošljiv bol u ramenu u ramenu. Njegovu prijatelji su u avgustu ove godine objavili da je izgubio više od 25 kilograma. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.