TIJELO REAGUJE NA STRES

Zdravstveno stanje Anđeline Džoli se naglo pogoršalo: Poslije razvoda, razboljela se od opake bolesti

Preselit ću se kad budem mogla, jer od svih mjesta na svijetu, Holivud nije zdravo mjesto za život - rekla je Džoli

Anđelina Džoli. Instagram

Dž. H. M.

8.12.2023

U najnovijem intervjuu, koji je dala za "Wall Street Journal", Anđelina Džoli (Angelina Jolie) je priznala kako, da danas bira čime bi se u životu bavila, nikada ne bi postala glumica. Možda bi uzela u obzir pozorišne daske, ali život i karijeru u Holivudu više nikada ne bi odabrala.

- Danas ne bih odabrala posao glumice. Kada sam počinjala, nisam imala nikakva očekivanja, niti sam mislila da će sve biti toliko javno, da ću toliko toga morati da dijelim - započela je glumica svoju ispovijest. 

Kako je rekla, više od dvije decenije pod tako intenzivnim interesovanjem javnosti, uzelo je svoj danak, a sve se dodatno pojačalo nakon njenog razvoda od Brad Pita, kada je postala meta tabloida.

Bred i Anđelina. People

Priznala je da joj je sve to izazvalo toliki stres da je 2018. godine, tokom snimanja Diznijevog nastavka “Grdana: Zla vila 2” primijetila da joj se glas u potpunosti promijenio od trenutka kada je prvi put snimala spomenuti film.

- Moje tijelo reaguje na stres, povisi mi se šećer u krvi, a šest mjeseci prije razvoda iznenada sam dobila Belovu paralizu - rekla je, dodavši da u Los Anđelesu nema društveni život.

Otkrila je kako s vremenom planira zauvijek da napusti Los Anđeles i provodi više vremena u svom domu u Kambodži.

- Nakon razvoda izgubila sam sposobnost da živim i putujem slobodno. Preselit ću se kad budem mogla, jer od svih mjesta na svijetu, Holivud nije zdravo mjesto za život - rekla je Džoli.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.