SCENARISTICA POTVRDILA

Najbolji film Megan Foks bi mogao dobiti nastavak

Megan Foks je to izvedba karijere, a s tim su se čak složili i kritičari koji su prvotno popljuvali film

Megan Foks u filmu Jennifer's Body. YouTube

D. R.

30.1.2024

Iako  je nakon premijere smatrana neuspjehom, horor-komedija Jennifer’s Body doživjela je renesansu u posljednjih par godina, a mnogi kritičari nazivaju jednim od najboljih feminističkih osvetničkih filmova.

Jennifer’s Body prati dvije srednjoškolke, Dženifer (Megan Foks) i Nidi (Amanda Sejfrid), iz malog gradića u Minnesoti. Nakon što Dženifer postane žrtva sotonističkog rituala koji je pošao po krivu, popularna srednjoškolka se vrati iz mrtvih, ali kao demon koji ubija svoje muške kolege.

Megan Foks je to izvedba karijere, a s tim su se čak složili i kritičari koji su prvotno popljuvali film.

Scenaristica filma Diablo Kodi (Cody), koja je osvojila Oskara za film Juno, tokom intervjua za Bloody Disgusting osvrnula se na porast popularnosti Jennifer’s Bodyja.

- Mislim, postala sam sretnija zbog toga. U početku sam, naravno, bila uzbuđena, ali bila sam i malo ljuta jer sam si mislila: 'Pa gdje je bila ta publika kada je film izašao' - izjavila je Cody te dodala: "Film je bio kritički komercijalni neuspjeh. Ako ću biti iskrena, osjećala sam se osramoćeno. Bilo mi je neugodno nakon što je taj film izašao. Bilo je teško meni, bilo je teško Megan, a onda su ljudi odjednom počeli pričati da je film dobar, što sam ja mislila od samog početka."

Kodi je također izjavila da bi voljela raditi na nastavku Jennifer's Bodyja, bilo da je riječ o novom filmu, televizijskoj seriji ili rebootu.

- Da! Htjela bih snimiti nastavak - rekla je scenaristica. "Nisam gotova s Jennifer’s Body. Samo trebam naći ljude koji vjeruju u film jednako koliko i ja, a to se još nije dogodilo. Trebam nekoga tko vjeruje u film, a ima milijarde dolara."

Kodi je potvrdila za časopis People da trenutno traži ljude s kojima bi radila na rebootu ili nastavku.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.