FILM BARBIE

Margot Robi se konačno oglasila nakon što nije nominirana za Oskara

96. dodjela Oscara održat će se 10. marta

Margot Robi. Instagram

D. R.

1.2.2024

Margot Robi (Robbie) konačno je progovorila o ovogodišnjim nominacijama za Oskara. Nakon što su objavljene nominacije, mnogi fanovi bili su ljuti što Margot nije nominirana u kategoriji za najbolju glumicu zbog uloge u filmu Barbie, a Greta Gerving (Gerwing) za najbolju režiju. Sada je Margot, koja je producirala i imala glavnu ulogu u filmu, govorila o tome.

- Nema razloga da budeš tužan kad znaš da si ovako blagoslovljen - rekla je australska glumica na SAG projekciji Barbie, piše Deadline.

Iako Margot i Greta nisu bile nominirane za najbolju glumicu i najbolju režiju, film ima osam nominacija, među kojima je i ona za najbolji film.

- Očito mislim da bi Greta trebala biti nominirana za rediteljicu jer ono što je ona napravila je stvar koja se događa jednom u karijeri, jednom u životu, stvarno je tako. Ali bila je nevjerojatna godina za sve filmove - rekla je Robi.

Unatoč izostavljenim nominacijama, Margot kaže da je ekstatično što film ima puno nominacija. Rajan Gosling (Ryan) je nominiran za najboljeg sporednog glumca za svoju ulogu Kena, dok je Amerika Ferera (America Ferrera) nominirana za najbolju sporednu glumicu za ulogu Glorije u filmu. Ostale nominacije uključuju dizajn produkcije, dizajn kostima i najbolji adaptirani scenarij.

96. dodjela Oscara održat će se 10. marta.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.