GORAK HLJEB

Silvester Stalone: Nakon ovog filma imao sam 7 operacija, više nikad nisam bio isti

Slavni glumac snimao je scenu borbe s profesionalnim hrvačem "Stone Cold" Stivom Ostinom (Steveom Austinom) te slomio vrat

Arhiv

D. H.

21.2.2024

Silvester Stalone (Sylvester Stallone) progovorio je o sedam velikih operacija koje je morao obaviti nakon što je ozlijedio leđa u akcijskom hit-filmu Plaćenici. Naime, slavni glumac snimao je scenu borbe s profesionalnim hrvačem "Stone Cold" Stivom Ostinom (Steveom Austinom) te slomio vrat, otkrio je u novoj sezoni reality emisije Obitelji Stallone, piše Daily Mail.

"Radio gluposti"

- Radio sam gluposti. Režirao sam Plaćenike i ponašao se kao idiot i snimao po deseti put tu scenu. Sjećam se jednog pada i itekako sam ga mogao osjetiti - prisjetio se Stallone. "StIV je jedini znao. Nikad se nisam oporavio od Plaćenika. Nakon tog filma fizički više nikad nisam bio isti, a već sam i ranije upozoravao ljude da ne rade vratolomije sami", dodao je.


Njegova supruga Flovin (Flavin) dodala je kako Stalon uvijek "pokušava prikriti bol pretvarajući se da se ništa strašno nije dogodilo". "Ne voli da ljudi znaju koliko je puta operirao leđa", dodala je i nastavila kako su u strahu "svaki put kad Slaj mora ići na operaciju jer nikad se ne zna što će biti".

- Stvarno je teško gledati kako moj otac prolazi kroz još jednu bolnu operaciju. Cijelo moje djetinjstvo on je u bolovima - rekla je njegova kći Skarlet. Stalonu je bilo potrebno ugraditi metalnu pločicu u vrat, a bio je izložen i proceduri spinalne fuzije. Nadalje, morao je liječiti i iščašena ramena.

Kćerku je dao na obuku samoodbrane pod okriljem Navy SEALS-a

Inače, 77-godišnja glumac je nedavno otkrio da je svoje kćeri dao na obuku samoobrane pod okriljem Navy SEALS-a prije nego što su se preselile u New York. Sly je rekao da je bio toliko nervozan zbog svojih kćeri i oko njihovog preseljenja u New York da je inzistirao na obuci iz samoobrane.

Jutarnji režim

- Ne čudi me što nas je moj tata poslao na nešto takvo jer smo cijeli život bile pod sličnim režimom - ispričale su Stalonove kćereke. Sofia se prisjetila svog jutarnjeg režima sa Slajem, koji je uključivao buđenje u 6 ujutro za poprilično neobičan doručak.

- Bila je to rigorozna rutina. Svaki dan bi nas u 6 ujutro tjerao da jedemo jaja s kečapom. Iz nekog razloga ta kombinacija nam nije sjedala - naglasila je. Dodala je da je jutarnja rutina uključivala i puno trbušnjaka, sklekova i zgibova, dok se Sistine našalila kako je od njih napravio "prave dečke".

Najmlađa od triju kćeri Slaja i Džeinfer Flovin (Jennifer Flavin), 21-godišnja Skarlet (Scarlett), studentica koja živi u Miamiju, nije morala proći spomenutu obuku. "Bila sam tako sretna što nisam bila uključena u ovo", našalila se Skarlet.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.