STROGO POVJERLJIVO

Sin režira, dok se njegova slavna mama izvija od užitka s drugom ženom: Prelijepa glumica potpuno se razuzdala u sceni seksa

Trailer za ‘Strogo povjerljivo‘ prikazuje 58-godišnju glumicu kako se zabavlja s drugom ženom u scenama koje je snimio i režirao njen sin

Elizabet Hrali u sceni seksa. Screenshot

S. M.

29.2.2024

Elizabet Harli (Eluzabeth Hurley) pokazala je svoju divlju stranu u fantastičnoj sceni seksa koja je objavljena u prvom traileru za redateljski debi njenog sina Damiana.

Trailer za "Strogo povjerljivo" prikazuje 58-godišnju glumicu kako se zabavlja s drugom ženom u scenama koje je snimio i režirao njen sin, inače model i filmski reditelj početnik.

Drama prati Miju, koju glumi zvijezda CBBC-a Georgia Lock, koja je uvučena u "svijet seksa, dvoličnosti i izdaje" dok pokušava otkriti misterij koji okružuje samoubistvo njene najbolje prijateljice Rebeke. Trailer prikazuje Miju kako se vraća na egzotični karipski otok gdje je Rebeka umrla, i uz razotkrivanje starih strasti, zaklinje se da će saznati istinu o smrti svoje prijateljice.

Elizabetin lik Lili (Lily) zavede Natašu (Natasha), koju glumi mlada glumica Pir Čiravara (Pear Chiravara).

U intervjuu za "People", njen sin Damian otkrio je da mu je majka prije mnogo godina "obećala da će glumiti u njegovom prvom filmu", a kad je konačno dobio zeleno svjetlo, "ona je odbacila sve kako bi to obećanje mogla i ostvariti".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.