NA DODJELI OSKARA

Kojoj bolje stoji: Sidni Svini zablistala u kreaciji koju je prije 20 godina ponijela Anđelina Đoli

Zvijezdu serije "Euphoria" i filma "Anyone But You" smatraju jednom od najljepših glumica u Holivudu

Sidni Svini i Anđelina Đoli. Facebook

E. Ag.

13.3.2024

O izgledu glumice Sidni Svini (Sydney Sweeney), koja je na tradicionalnom Oskar afterpartiju u organizaciji američkog časopisa „Vanity Fair“ stigla u bijeloj haljini klasičnog kroja, još se priča.

Kreaciju je dizajnirao Mark Bauver (Marc Bouwer), a istu je haljinu nosila i glumica Anđelina Đoli (Angelina Jolie) na Oskarima 2004. godine, piše Najžena.rs.

S obzirom na to da su prošle već dvije decenije otkako je Anđelina nosila ovu haljinu, zanimljivo je da je ova kreacija i dalje šik, a odabirom haljine Sidni je pokazala koliko cijeni stil slavne glumice i humanitarke.

Sidni je nosila i pomno odabran nakit, dijamantsku ogrlicu modnog brenda „Messika“, koja je također slična onoj što ju je Anđelina nosila 2004. godine.

Osim što je odabirom modne kombinacije odala počast 48-godišnjoj Anđelini, Sidni je izgledom brojne fanove podsjetila i na legendarnu ikonu stila Merlin Monro.

Zvijezdu serije "Euphoria" i filma "Anyone But You", koja će se uskoro pojaviti u filmovima "Madame Web" te "Immaculate", smatraju jednom od najljepših glumica u Holivudu.

Za to postoji naučni razlog. Naime, prema plastičnom hirurgu Onuru Žilardu (Gileard), glumica posjeduje crte lice koje ispunjavaju gotovo sve zahtjeve za stvaranje "klasične lepote".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.