HOLIVUD

Stigla presuda: Evo kakvu kaznu će glumac Džonatan Mejdžors snositi zbog napada na bivšu djevojku

Nakon osuđujuće presude, kompanija „Marvel Studios“ je odmah odbacila Mejdžorsa iz planova za uloge

Džonatan Mejdžors. AP

Z. K.

8.4.2024

Holivudski glumac Džonatan Mejdžors (Jonathan Majors) osuđen je na uvjetnu kaznu i naloženo mu je da se prijavi na jednogodišnji program stručnog psihološkog savjetovanja zbog napada na svoju bivšu djevojku. 

Poremetilo mu karijeru

Mejdžors je uspio da izbjegne zatvorsku kaznu, ali i ova presuda mu je poremetila karijeru u usponu, prenosi AP.

Zvijezda filma "Krid III" i drugih holivudskih ostvarenja suočio se sa mogućom jednogodišnjom zatvorskom kaznom nakon što ga je porota suda na Menhetnu u decembru 2023. godine proglasila krivim za napad.

Nakon osuđujuće presude, kompanija „Marvel Studios“ je odmah odbacila Mejdžorsa iz planova za uloge u predstojećim godinama.

Prošlog marta Mejdžorsova devojka Grejs Džabari (Grace Jabbari) optužila ga je da je napao na zadnjem sjedištu automobila, udario je šakom po glavi, zavrnuo joj ruku iza leđa, polomio joj prst i nanio ekstremni emocionalni i fizički bol.

Bila agresivna

Mejdžors se branio rekavši da je 31-godišnja britanska plesačica bila agresivna nakon što je pročitala tekstualnu poruku od druge žene na njegovom telefonu. Prema njegovim riječima, on je samo pokušavao da joj oduzme telefon i bezbjedno se udalji od nje.

Mejdžors je u televizijskom intervjuu nedugo nakon izricanja presude rekao da zaslužuje drugu šansu.

- On željno očekuje zatvaranje ovog poglavlja, raduje se što će svoje vrijeme i energiju u potpunosti usmjeriti ka svojoj porodici i svojoj umjetnosti - izjavili su advokati ovog glumca.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.