Dobila magazin na sudu: Goga Sekulić progovorila o spornim fotografijama

Avaz.ba
05.12.2017 14:01

Pravi skandal je nastao kada je na naslovnoj strani jednog muškog magazina osvanula djevojka koja neodoljivo podsjeća na Gogu Sekulić, pa je cijela Srbija i Crna Gora bila ubijeđena da gleda grudi poznate pjevačice.

Ipak, kako je Goga objasnila, to nije bila ona, ali nije bilo lako objasniti cijeloj familiji.

- To je bila druga djevojka koja je bila plava i imala je mladež na istom mjestu kao ja i duplo niža. Šalim se, sjećam se da je samo jednog jutra osvanulo u cijelom Beogradu i Srbiji i Crnoj Gori naslov "Goga Sekulić gola i opasnija od Cece" i to je bila luda kuća. Ja klinka, tek se pojavila na sceni, šta će familija da mi kaže, majka i otac, znaš kakvi su Crnogorci strogi. Tada sam na nervnoj bazi izgubila glas. Ušla sam u borbu i dobila sam taj magazin na sudu, a oni su izgubili licencu - prepričava pjevačica događaj od prije nekoliko godina i dodaje:

- Ne znam kome je to palo na pamet, stavili su njene fotografije koje su bile malo provokativnije, da ne kažem vulgarne i par mojih slika sa albuma i pomiješana njena i moja biografija - kaže pjevačica i dodaje da je kasnije djevojku sa naslovne strane pronašla i da je živjela na Tajlandu.

Tagovi

Goga Sekulić
NA VRH