JET SET

Nataša Bekvalac ostala bez 25.000 eura

( Instagram)

Avaz.ba

6.12.2017

Nataša Bekvalac je u šestom mjesecu trudnoće, a odlučila je da najluđu noć provede sa kćerkom Hanom, suprugom Lukom Lazukićem i prijateljima kod kuće.

- Nata je novogodišnji nastup ugovorila prije nego što je saznala da je u drugom stanju. Iako je dobila odličnu ponudu koja se maltene ne odbija, ona i njen suprug su odlučili da zarad njihove kćerkice koja bi trebala stići na svijet u martu sljedeće godine najbolje da ne radi - kaže dobro obaviješten izvor za Alo.rs.

Pjevačica je nastupala redovno, putovala, ali je riješila da promijeni tempo. Iako se odlično osjeća, Nataša je odlučila da se trudnoći potpuno posveti. Ona želi da se porodi u Austriji, ali ne isključuje ni porodilište u Beogradu kao opciju.

- Nataša i Luka su se dogovorili da porođaj bude u Beču, jer tamo radi tim ljekara koji vodi njenu trudnoću. S obzirom na to da je dolazak djeteta na svijet nekad teško planirati, pjevačica je ostavila otvorenu opciju i za porođaj u Beogradu. Za sada joj je najvažnije da posljednje mjesece izgura kako treba, budući da dolazi hladan period - završava izvor.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.