Rada Manojlović o Harisu, Momiru, kolegicama...

Kurir / Avaz.ba
13.12.2017 14:21

Rada Manojlović nikad nije bila sretnija! I dalje je jedna od najtraženijih pjevačica, a i ljubav joj cvjeta sa kolegom Harisom Berkovićem! Iako mediji stalno pišu o njihovim svađama i ljubomornim scenama, folk zvijezda bez dlake na jeziku otkriva šta se stvarno dešava.

Priča se da se stalno svađaš sa Harisom, šta je razlog neslaganja?

- Nisam neko ko demantira medije i novinske naslove, sem ako me neki baš mnogo ne povrijedi. U ovom slučaju, mislim da smo Haris i ja zanimljivi kao par, a još su zanimljivije neke naše kolegice koje su pokušavale da nam se umiješaju u vezu! Razlika u godinama je također zanimljiva medijima, plus naše porodice i mislim da je nekako to sve zajedno interesantno. A istina je sasvim drugačija, mi zapravo savršeno funkcioniramo, nemamo nikakvih nesuglasica i jedva čekam da se posvađamo, čisto da malo razbijemo monotoniju. Naše najveće svađe su uglavnom oko toga šta ćemo da jedemo!

On je izjavio da prava žena mora da bude dobra u krevetu i u kuhinji, ali da mora da bude i inteligentna. To znači da ti sve to ispunjavaš?

- I više od toga! Da budem iskrena, kuhinja mi je najslabija strana, iako sve znam da spremim u teoriji, u praksi često nemam vremena, pa nam je u tom slučaju kućna dostava najbolji prijatelj. Slažem se sa njim i stojim iza toga da je za duge veze muškarcima najvažnija ženina inteligencija. Naravno, i sve drugo treba da funkcionira kako treba, ali valjda je ženi važno da muškarac ima sa njom šta da priča i da mu bude zanimljiva, kao i da je sposobna da donosi odluke. Valjda nijedna žena ne želi da je njen muškarac posmatra kao neku gusku koja je dobra u krevetu i pri tom dobro kuha, a kad progovori, ne dao ti Bog! Takve veze brzo pucaju.

  • ( Dragan Kadić)
    ( Dragan Kadić)

Otkud to da se Momirov otac i sestra oglase tek sada i javno pričaju o tebi tri godine poslije vašeg raskida?

- Ne znam, to i mene pomalo čudi, pogotovo za oca, zaista ne znam kako su ga novinari ubijedili da da bilo kakvu izjavu, ali opet mu se zahvaljujem jer je rekao istinu i onako kako jeste. Sestra nije ništa komentirala samo iz tog razloga što nema nijednu lošu riječ za mene da kaže, jedino što može jeste da me pohvali i da kaže kako jeste, kao što je čika Momčilo uradio, a pošto ona to ne želi i ne može da prevali preko usana ništa lijepo za mene, a da kaže loše slagala bi, onda je logično što šuti."

Da nisu možda sada shvatili da si ti bila prava djevojka za Momira?

- Ne vjerujem, jednostavno mislim da su možda sad osjetili potrebu da nešto kažu s obzirom da se našim susretom na aerodromu podgrijala ta priča. Njegova sadašnja partnerka je jako prijatna i djeluje kao osoba koju je lako voljeti, pri tom imaju i bebu, tako da vjerujem da su zadovoljni njegovim izborom.

  • ( Aleksandar Jovanović Cile)
    ( Aleksandar Jovanović Cile)

Je li tačno da si mnogo ljubomorna u vezi?

- Jesam malo, taman koliko treba, ali sigurno ne tako kako se priča i kako možda ljudi misle. Nekad se namjerno pravim da jesam, čisto da bi emisija bila zanimljivija, jer kažem ti, ako bih se ponašala onako kakva zapravo jesam, samouvjerena i sigurna u sebe, vjerujem da bi ti intervjui bili dosadni, tako da nekad namjerno bacim žišku. Sa druge strane, zar niko nije primjetio da se ja skoro uvijek šalim na temu ljubomore, a da sam stvarno takva, Haris bi sa svoje 23 godinice pobjegao glavom bez obzira! Šalu na stranu, žena treba da zna kada da zategne, a kad da olabavi."

Kažu da je Haris bio veliki švaler prije tebe. Jesi li uspjela da ga ukrotiš?

- Bio je, a i sada je! Znaš kako, njegovim godinama i, prije svega njegovom izgledu, priliči da bude takav! Logično je da se sviđa djevojkama i da važi za jednog od najboljih frajera i zavodnika na estradi. Meni je najvažnije da mene tretira kao kraljicu i da mu je stalo da me ne povrijedi, a ne mogu da lažem, povrijedilo bi me kada bih nešto saznala. Tako da, nemoj da sam nešto čula, a i ako čujem, nek ne priznaje ni za živu glavu!

Da li bi mu oprostila prevaru?

- Žene me osuđuju jer sam jednom rekla da bih oprostila prevaru, ali mislim da se one mnogo otperećuju. One samo treba da budu svjesne da svi muškarci varaju, da oni to ne doživljavaju kao mi, za njih je prevara fizička stvar, sport, trošenje kalorija, dokazivanje u čoporu ko je više žena imao i ko je uspješniji. Oni su kao djeca, samo se nešto takmiče i nadmeću između sebe, tako da – Žene, ne opterećujte se, važno je da vas voli i da zna da ga vi volite i neće on nigdje od vas!

  • ( Dragan Kadić)
    ( Dragan Kadić)

Nedavno se pisalo da planiraš vjenčanje sljedeće godine, hoće li ga biti?

- Mi ništa ne planiramo, mnogo nam je lijepo i uživamo u svakom danu i jedno u drugom. U narednih godinu ili dvije imamo mnogo posla vezano za naše karijere, pa poslije toga možemo da pričamo o dizanju veze na viši nivo, sada je zaista još rano.

Šta će se desiti ako zatrudniš, da li bi se povukla sa scene?

- Nemamo ni te planove u naredno vrijeme, ali ne kažem da ne razmišljamo o tome i šta će biti kada se to desi. Definitivno je da sa stomakom neću skakati po diskotekama, tako da ću se u tom periodu povući, ali ne zadugo. Ja sve mogu da budem u životu, ali ne mogu da budem ljenčuga i da ne radim, da ne privređujem, ja sam pčela radilica i volim ovaj posao, radit ću sve dok budem mogla.

Ko sada najbolje radi od "Zvezda Granda", znamo da Milica Pavlović, Aleksandra Prijović i ti imate najbolje honorare, zar ne?

- Ja bih tu dodala još i Milicu Todorović i Katarinu Grujić. Od muškaraca, vodeće zvijezde Granda su Haris, Darko Lazić, Gile i Mirza. Uglavnom, poštujem svakoga ko uspije da traje u ovom poslu i da održava i popularnost, i hitove i cijenu, to je veoma teško i zato cijenim svakoga ko se bori i ulaže u sebe."

Da li je tačno da je Haris poludio kada je čuo da se dopadaš Slobi Radanoviću?

- Haris je veoma siguran u sebe i nije ljubomoran tip, pogotovo nije neko ko bjesni i pravi scene. Nije da me nije pitao kao kroz šalu otkud sad to, ali on zna da muškarci kao što je Sloba mene ne zanimaju.

NA VRH