Bivša cimerka Melanije Tramp otkrila veliku tajnu prve dame SAD

Avaz.ba
15.12.2017 08:24

Viktorija Silvested (Victoria), bivša cimerka Melanije Tramp (Trump), neko je ko aktuelnu prvu damu SAD poznaje veoma dobro, i to iz vremena mnogo prije nego što je lijepa Slovenka postala svjetski poznata.

Ova švedska manakenka, koja je 1997. godine ponijela titulu "Playboy playmate of the year", baš te godine živjela sa Melanijom u svjetskoj prijestonici mode - Parizu, gdje su obje došle kao mlade manekenke u želji da ostvare uspješnu karijeru modela.

Viktorija je nedavno otkrila tajnu koju Melanija nikad nije željela da komentira u javnosti. Ona je objasnila zbog čega je Melanijin engleski nešto zbog čega joj se stalno izruguju, budući da i dalje ima jak balkanski naglasak, kao da je jučer došla iz Slovenije.

Bivša cimerka prve dame SAD je uvjerena da je za to zaslužna Melanijina nedruštvenost i povučenost.

- Ona nikada nije voljela pažnju. Bila je veoma tiha i povučena. Da je više razgovarala s ljudima i više koristila engleski, njen naglasak bi se sigurno poboljšao, ali ona prosto nije željela da se trudi - izjavila je Viktorija.

Bivše cimerke su se srele i razgovarale prošle godine, kada je Viktorija zaključila da se Melanija nije nimalo promjenila.

- I dalje je potpuno ista. I dalje voli luksuzne stvari, i dalje ima taj užasan naglasak - prokomentirala je ona.

NA VRH