JET SET

Rada otvorila dušu: Flertovali su sa mnom pred Harisom, krili smo vezu i upadali u neprijatne situacije

( Arhiv)

Avaz.ba

17.12.2017

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

Pjevačica Rada Manojlović otkriva da su kolege s njom flertovale pred momkom Harisom Berkovićem! Atraktivna zvijezda i popularni pjevač su čak godinu krili da su zajedno, a u tom periodu su joj se udvarali mnogi muškarci, dok je Haris nemoćno ludio od bijesa.

Bili smo u haosu

Rada ističe da je Berkovića sve to mnogo povrijedilo, da su se svakodnevno svađali i da su na kraju odlučili da prekinu agoniju tako što će otkriti da su u ozbiljnoj vezi.

- Haris i ja smo se konstantno svađali jer su me drugi muškarci startovali pred njim. To je bilo tokom prve godine veze, kada smo se krili. E sad, kad je na estradi pjevačica slobodna, odmah je kao glineni golub. Svi je muvaju. Tako su i mene: pjevači, kompozitori, menadžeri, muzičari.... Svi misle da baš njih čekam! Često se dešavalo da to rade upravo pred Harisom. Nisam mogla da im kažem da mi je momak, samo sam se kiselo smješkala, a on me poslije napadao da sam im davala povoda da mi prilaze. To je bio pakao - priča Rada.

Ona ističe da se dešavalo čak da pred Harisom komentarišu šta bi joj sve radili kad bi je dohvatiti.

- Joj, to je tek bio haos. Kažu pred njim: "Al je Rada dobra riba", pa opisuju šta bi mi radili. Pitaju ga šta misli, da li imaju šanse kod mene. On uđe u crveno, bukvalno. Poludi, ali mora da šuti. Mnogo ga je sve to boljelo. To nam je bio najteži period - priznaje atraktivna pjevačica.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.