JET SET

Ne brine zbog suvišnih kilograma: Rijana više ne može obuzdati obline

Avaz.ba

23.12.2017

Već se neko vreme šuška da se Rijana (Rihanna) vjerila za milijardera Hasana Džamala (Hassan Jameel), a nedavno je viđena s velikim dijamantnim prstenom na ruci.

Pjevačica se nedavno pojavila na koncertu Džej-Zija (Jay-Z), a ruku sa prstenom je vješto skrivala od paparaca. Ipak, mnoge je iznenadila odjevna kombinacija slavne pjevačice. Rijana je na sebi imala kratku i usku kožnu haljinu koja je jedva zadržala njene obline. Prekratka haljina i duboki dekolte istakao je Rijanine suvišne kilograme koje je nabacila tokom posljednjih mjeseci.

( Instagram)

Iako se ugojila, Rijana ne mari previše na kilažu. Pjevačica uživa u vezi sa arpaskim milijaderom, a par je trenutno u potrazi za zajedničkom nekretninom. Pjevačica je, otkrivaju njeni prijatelji, jako zaljubljena u arapskog preduzetnika te smatra da njihova veza ima budućnost.

- Dugo nije bila ovako sretna. Zbog novog početka iza sebe je ostavila mnogo negativnih stvari i ljudi - rekli su bliski prijatelji. Džamal je prije Rijane bio u vezi s Naomi Kembel (Kempbel), kao i u braku s umjetnicom Linom Lazar. Od nje se razveo prije nego što je upoznao slavnu pjevačicu.

( Instagram)

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.