JET SET

Vrijeme za promjenu: Jelena Karleuša napušta Srbiju

Avaz.ba

26.12.2017

Brojni svjetski klubovi se interesuju za Duška Tošića. Tako je primjerice Totenhem ponudio Bešiktašu (u kojem Tošić trenutno igra) 3.500.000 eura. U utrku se umiješao i Stouk.

Ali, Bešiktaš zahtijeva najmanje pet miliona.

Tošić je ljetos produžio ugovor sa prvakom Turske do 2020. godine, pa je isticao da je zadovoljan u Bešiktašu i da bi volio da u tom klubu završi karijeru, ali odlične partije, prije svega u Ligi šampiona, nisu neopaženo prošle u Velikoj Britaniji. 


Stouk 32-godišnjeg srbijanskog fudbalera vidi kao idealno rješenje za probleme u odbrani jer je primio čak 40 golova na 19 utakmica u Premijer ligi.

Ostaje da se vidi da li će neki od klubova preuzeti Tošića, ali s obzirom na to koliko je fudbalerova supruga Jelena Karleuša nepredvidiva, može baš ovaj put odluči da se pridruži suprugu.

Podsjetimo, Tošić ima kratko iskustvo iz Engleske, gdje je šest mjeseci bio član Porsmuta i Kvins Park Rendžersa, a tokom karijere igrao je za OFK Beograd, Verder, Crvenu zvezdu, Betis i Genčlebirligi, prije nego što je prije dvije godine stigao u Bešiktaš.

  

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.