JET SET

Roditelji Darka Lazića o njegovom razvodu: Mole ga da sa Anom završi jednom zauvijek

Avaz.ba

14.1.2018

Darko Lazić, pjevač folk muzike ovih je dana u živi javnosti, ili bolje reći medijskog skandala.

Nakon snimke na kojem Darko šmrče bijeli prah, raširila se priča da se folk pjevač razveo od supruge Ane Sević.

Međutim, njegova majka i bliski prijatelji tvrde da do zvaničnog razvoda još uvijek nije došlo, iako to svi željno iščekuju, prenosi Kurir.

I dok svi bruje o skandalima koji su im uništili brak, Ana i Darko se ne oglašavaju - pjevač je trenutno u Austriji, gdje ima zakazane nastupe, dok Ana sa kćerkicom Lorenom boravi u Beogradu. S druge strane, Darkovi roditelji Branka i Milan očajni su zbog toga što su pod lupom javnosti i mole sina da što prije riješi ovu situaciju.

- Darko je otputovao jer ima unaprijed zakazane nastupe, a kada se vrati, otići će kod advokata kako bi riješio cijelu situaciju. Čuje se samo sa roditeljima i sa najbližim prijateljima. Mama i tata ga mole da riješi sve šta ima sa Anom jer ne mogu više da trpe pritisak javnosti. Oni ga podržavaju šta god da odluči. Ako želi da prekine odnos sa suprugom, oni se slažu sa njim, ali ga mole da to učini mirnim putem. Savjetuju ga da je najbitnija mala Lorena i njima je važno da unuku viđaju u budućnosti. Branki i Milanu je najbitnije da je njihov sin dobro, a najviše ih je pogodio snimak koji se pojavio a na kom Darko šmrče bijeli prah - rekao je izvor upućen u dešavanja u porodici Lazić i dodao:

- Ana i Darko se čuju samo oko Lorene. Priče da je ona prevarila Darka njega ne interesuju jer je odlučio da stavi tačku na brak. Ukoliko Ana želi da bude sa nekim drugim, on joj želi svu sreću. On će učiniti sve da njegova kćerka odrasta normalno i da ima sve što poželi. Čim završi nastupe, doći će u Beograd da riješi cijelu situaciju - kaže izvor.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.