JET SET

Amidžić ispunjava obećanje dato Madžgalju

CDM

29.3.2018

Ognjen Amidžić priprema veliki koncert koji će biti održan u čast njegovog prijatelja i saradnika Marinka Madžgalja, koji je prije dvije godine preminuo od teške bolesti. Sav prihod od ovog koncerta će biti namijenjen Madžgaljevoj kćerki Sari.

Naime, Ognjen je neposredno poslije Marinkove smrti obećao da će se posvetiti ovom projektu, jer želi na sve načine pomoći porodici pokojnog druga. Nakon dvije godine, konačno je odlučio ispuniti svoje obećanje, jer smatra da je sada pravo vrijeme za to.

- U narednih nekoliko dana znat ćemo tačan termin zato što on ne zavisi samo od mene nego od brojnih estradnih i glumačkih ličnosti koje treba da učestvuju. Problem je samo da nađemo termin koji svima odgovara kako bismo zakazali Sava centar. Mislim da će biti pred ljeto - izjavio je Ognjen.

Kako je dodao, cijeli scenarij je napravljen. ''Flamingosi'' će ponovo pjevati. Andrija Milošević će pjevati Marinkove dionice, pridružit će im se mnogo glumaca i pjevača koji su na bilo koji način bili dio ''Flamingosa''. 

- Zamislili smo da to bude jedno lijepo veče tokom kojeg ćemo se kroz osmijeh sjetiti našeg Makija. On je to zaslužio i dat ću sve od sebe da to ispadne baš kako bi on to volio.

On je potvrdio i da će sav prihod ići Marinkovoj kćerkici, dodajući da će i naredne godine organizirati neko druženje.

- To je logično i tako će i biti. Naravno, gledat ćemo da svake godine organiziramo neko druženje. Uostalom, mi na Makija mislimo svakoga dana, ne samo na godišnjicu - rekao je Ognjen za kraj, prenosi Telegraf.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.